VR Vacancies is uw partner voor 360 graden employer branding activiteiten

virtual reality

VR vacancies speelt in op de inhoudelijke behoefte van grote organisaties die hun werkomgeving in willen zetten ten behoeve van de employer branding. Het nieuwe werken, kantoortuinen en creatieve ruimtes worden ingezet om high potentials aan te trekken en te behouden. Hoe worden deze werkruimtes aan potentiele collega’s gepresenteerd? VR Vacancies geeft uw werkomgeving weer in 360 graden video’s. Zo worden realistische beelden geschetst van een eventueel nieuwe werkomgeving.

 

360 graden video’s zetten extra kracht op uw employer branding.  Op een unieke wijze worden doelgroepen aangesproken om de interesse in uw bedrijf te vergroten. 360 graden video’s laten een compleet beeld zien van uw bedrijf. Zo wordt uw bedrijf niet alleen zichtbaar door middel van tekst, maar ook door middel van 360 graden beelden.

 

Hoe kijken potentiele werknemers nu aan tegen jullie bedrijfscultuur? Past dit beeld bij de daadwerkelijke cultuur? Om uw employer brand extra kracht bij te zetten kan gebruik worden gemaakt van 360 graden video’s. Bedrijven zetten veel middelen in om werkplekken te optimaliseren en aantrekkelijk te maken. Dit mag door iedereen gezien worden. VR Vacancies helpt u graag bij het inzichtelijk maken van uw werkomgeving ten behoeve van uw employer branding en om kandidaten over de streep te trekken om voor uw organisatie te kiezen. 360 graden video’s zijn ook zeer aantrekkelijk voor internationale werkgevers die wereldwijd high potentials aan willen trekken. Deze high potentials kunnen door deze 360 graden video’s altijd en overal een beeld krijgen van de nieuwe werkomgeving.

 

logo-light-header

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *